Безпека веб-додатків у комп'ютеризованих системах управління: сучасні загрозита ефективні методи захисту - Гурковська, С. С.; Hurkovska, S. S. (Baltija Publishing, 2024)
Безпека веб-додатків – це критичний аспект в системах інтерактивного управління бізнес-процесами, який вимагає постійного контролю та оновлення, а також введення певних інноваційних рішень. Запровадження сучасних методів захисту дозволяє не тільки захистити дані компанії, а й забезпечити стабільність бізнес-процесів, що є основою успішної діяльності у цифровому середовищі.
ecuring web applications in computerized management systems: modern threats and effective protection methods