Мехатроніка в гірничо-металургійному виробництві : силабус - Суботін, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Дисципліна «Мехатроніка в гірничо-металургійному виробництві» (МГМВ) є вибірковою дисципліною освітньо-професійної програми, що спрямована на набуття комплексних теоретичних, практичних знань і навичок в області мехатроніки, освоєння принципів розрахунку, проектування, моделювання і програмного управління мехатронними системами, формування сучасних уявлень і навиків в області мехатронних модулів, систем та комплексів різного призначення у гірничо-металургійному виробництві із застосуванням, в тому числі, сучасних гнучких засобів автоматизації.