Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з об’єктно-орієнтоване програмування на С++ - Нікуліна, О. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають теми, мету, теоритичні основи, приклади програм та завдання для кожної лабораторної роботи, вимоги до оформлення звіту з лабораторних робіт, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; комп'ютерні науки; методичні вказівки