Інтерактивні технології навчання як чинник підвищення якості підготовки студентів економічних спеціальностей - Хорошайло, О. С.; Соломко, Т. Ю. (Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 2018)
Стаття присвячена проблемі використання сучасних інтерактивних технологій в умовах ВНЗ. Розкрито переваги та недоліки таких методів, зокрема методу «кейс-стаді». Відображено досвід використання інтерактивних технологій при викладанні дисциплін студентам економічних спеціальностей ДІТМ МНТУ. Виявлено доцільність упровадження таких технологій у навчальний процес.

The article is devoted to the problem of using modern interactive technologies at the university. The advantages and disadvantages of such methods, in particular «the case study», are revealed. The experience of using interactive technologies in teaching subjects to students of economic specialties of DITM ISTU is reflected. Expediency of introduction of such technologies in educational process is revealed.
Keywords: інтерактивні технології; якісна освіта; професійна підготовка спеціалістів; метод «кейс-стаді»; interactive technologies; high-quality education; professional training of specialists; «case study» method