Технології та середовища розробки інформаційних систем : силабус - Костіков, О. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Технології та середовища розробки інформаційних систем – обов'язковий курс, який дозволить сформувати базові знання щодо методик управління життєвим циклом інформаційних систем. Метою курсу є надання студентові систематичного погляду на принципи, моделі і методи (формування вимог, аналізу, проектування і тестування), які використовуються в інженерному циклі розробки складних програмних продуктів.