Цивільний захист та радіаційна безпека : методичні рекомендації до виконання практичних завдань - Таврель, М. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації до виконання практичних завдань з дисципліни «Цивільний захист та радіаційна безпека» включають інформацію щодо виконання практичних завдань, теоретичний матеріал, вихідні дані для розрахунків, алгоритми та приклади рішень, містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання, зразок титульної сторінки.