Ділова та наукова українська мова : методичні вказівки до практичних занять (модуль 1) - Дворянкін, В. О.; Лисак, Л. К. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки містять плани та завдання до практичних занять за модулем 1 «Мовні норми сучасної української літературної мови. Ділове спілкування». Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.