Формування комунікативної компетенції у студентів через проведення позааудиторних заходів з іноземної мови - Довгаль, І. А. (Донбаська національна академія будівництва і архітектури, 2020)
Метою навчання іноземній мові є формування комунікативній компетенції, що включає мовну та соціокультурну компетенцію. Навчання іноземній мові повинно сприяти формуванню особистості здібної і бажаючої приймати участь у міжкультурній комунікації. Але таку особистість неможливо сформувати без знань про соціокультурні особливості країн, мова яких вивчається.