Робоча програма навчальної дисципліни «Технології ефективного електроспоживання у металургії та гірництві» - Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Технології ефективного електроспоживання у металургії та гірництві (ТЕЕМГ) – це базова дисципліна професійного ядра освітньої програми «Енергоефективні технології в системах електрозабезпечення гірничих та металургійних підприємств», вивчення якої має на меті набуття здобувачем теоретичних знань та практичних навичок щодо застосування основних методів та засобів вирішення завдань, які постають при обґрунтуванні та впровадженні технологій для підвищення енергоефективності, зменшення витрат на електроенергію та зниження негативного впливу на довкілля.