Робоча програма з дисципліни "Технології збагачення корисних копалин" - Кушнірук, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Основна мета цієї дисципліни - розгляд технологій збагачення, які дозволяють вилучити цінні ресурси з сировини, підвищити ефективність виробництва, зменшити втрати цінного компоненту з відходами та забруднення навколишнього середовища.
Keywords: технології збагачення; відходи; забруднення навколишнього середовища; гірнича діяльність