Робоча програма навчальної дисципліни «Корпоративна культура та соціокультурне проєктування» - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є те, що він поглиблює міждисциплінарні зв’язки та управлінські компетентності, зокрема в частині: знання та розуміння предметної області та професійної діяльності менеджера, навичок обирати та використовувати сучасний інструментарій менеджменту, аналізувати та структурувати проблеми організації та формувати обгрунтовані управлінські рішення.