Удосконалення стратегії транспортних перевезень на основі кількості транспортних засобів - Савенков, В. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Мета дослідження – отримання ефекту від удосконалення стратегії транспортних перевезень на підставі оптимізації кількості транспортних засобів вітчизняного підприємства як основи підвищення операційної ефективності. Об’єкт дослідження – є процеси забезпечення стратегії транспортних перевезень. Предмет дослідження – є сукупність теоретико-методичних основ та науково-практичних засад процедури забезпечення стратегії транспортних перевезень. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи розробки стратегії транспортних перевезень в транспортних організаціях. В другому розділі проведено аналіз поточного стану процесу формування стратегії транспортних перевезень в Україні та надані результати оцінки специфіки організації транспортних перевезень в умовах базового підприємства. В третьому розділі наведено пропозиції щодо удосконалення стратегії транспортних перевезень та представлено обґрунтування їх доцільності.
Наук. керівник: Реков Юрій Васильович, доцент, канд. тех. наук
Keywords: управління транспортними перевезеннями; транспортне підприємство; стратегічне управління; стратегія; ефективність діяльності; напрями удосконалення