Аналіз та управління ризиками : методичні рекомендації до самостійної роботи - Рагуліна, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено теоретичні та практичні аспекти щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Аналіз та управління ризиками»: історичні та теоретичні відомості теоргії ігр та побудова математичних моделей.
Keywords: методичні вказівки; аналіз ризиків; управління ризиками; математичні моделі