Роль духовно-моральних цінностей у процесі підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації - Хорошайло, О. С.; Сігова, А. Г. (International Science Group, 2021)
Розвиток соціально-економічних перетворень в Україні, інтеграція її в освітнє європейське середовище, створює потрібність у фахівцях нового якісного рівня. Особу гостроту й актуальність набувають питання, що стосуються підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації. І перед вищими навчальними закладами постає завдання щодо підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до професійної діяльності та формування в них загальнолюдських моральних цінностей.