Екологія та екологічна безпека в урбо-індустріальному комплексі : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Накемпій, О. К.; Романь, А. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Екологія та екологічна безпека в урбо-індустріальному комплексі» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних; містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки.