Проєктний менеджмент : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня «Металургія сталі» спеціальності 136 «Металургія» - Латишева, О. В.; Малієнко, А. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань здисципліни «Проєктний менеджмент» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних;містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки.Рекомендовано для студентів спеціальності 136 «Металургія» другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні рекомендації; менеджмент; індивідуальне завдання; металургія