Робоча програма тренінгу стратегічна сесія «Управління професіним розвитком через освіту» - Поважний, О. С.; Рекова, Н. Ю.; Ровенська, В. В.; Володченкова, Н. В.; Шевченко, Н. Ю.; Грибков, Е. П.; Держевецька, М. А.; Рухлов, А. В.; Койфман, О. О.; Левченко, К. А.; Малій, Х. В.; Штода, М. М.; et al. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Цим тренінгом розпочинається освітній процес за всіма магістерськими освітніми програмами в Університеті. Він передбачає інтенсивне тижневе знайомство перспективами професійного кар’єрного зростання, вимогами щодо знань та навичок випускників з боку бізнесу, із принципами та інструментами організації освітнього процесу в Університеті, в т.ч. реалізації права на вибір навчальних дисциплін, тематики курсових або науково-дослідницьких проєктів, кваліфікаційної роботи, вимогами академічної доброчесності, правилами оцінювання результатів навчання і побудови рейтингу студентів, механізмами організаційних взаємодій та розв’язання конфліктів. Крім цього, тренінг передбачає розвиток низки гнучких навичок, які стануть у пригоді у освітньому процесі, і знайомство з електронними інструментами управління освітньою діяльністю.