Сучасні основні і заключні процеси збагачення корисних копалин : силабус - Глуховеря, М. Р. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
​Важливою частиною курсу є вивчення особливостей основних збагачувальних та заключних допоміжних процесів переробки характерних сучасному гірничозбагачувальному підприємству з метою формування підходів до зниження енергоємності виробництва та підвищення його ефективності.