Проєктування металургійних цехів : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Волкова, В. Є.; Штода, М. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Проєктування металургійних цехів», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; проєктування; цех; металургія