Аналітична хімія та технічний аналіз : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Єфімова, В. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт включають теоретичний матеріал, методику виконання експерименту та аналіз експериментальних результатів, що сприяє опануванню дисципліни.