Нейронні мережі в системах автоматизації : силабус - Разживін, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Нейронні мережі в системах автоматизації (НМСА) – вибіркова навчальна дисципліна, яка забезпечить наявність необхідних знань для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності, що пов’язана з проектуванням систем автоматизації з використанням нейронних мереж та кіберфізичних системам управління. Під час вивчення дисципліни оволодієте вміннями та знаннями створення системи автоматизації, кіберфізичного виробництва з використанням нейронних мереж, а також здобудете навички з практичної реалізації сучасних методів проектування цифрових та інформаційних систем з використанням нейрокерування, робототехнічних та нечітких нейромережових технологій, баз знань стану технологічного об’єкту.