Проєктування та реконструкція збагачувальних фабрик : силабус - Левченко, К. А. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дисципліна спеціальної підготовки спрямована на набуття компетентностей в сфері розроблення, використання проектної документації (технічне завдання, технічні пропозиції, ескізний проєкт, технічний проєкт, робочий проєкт) на гірничо-збагачувальних підприємствах. Проєкт збагачувальної фабрики це комплекс технічних документів, які необхідні для здійснення будівництва, монтажу й експлуатації майбутньої фабрики або фабрики, що реконструюється. Проєкт має бути виконаний із урахуванням найновіших досягнень науки і техніки, забезпечувати високі показники якості готової продукції, продуктивності праці, собівартості та відповідати сучасним вимогам охорони праці. Тому в даному курсі викладені основні вимоги до проєкту збагачувальної фабрики, послідовність операцій під час проєктування виробничого циклу переробки твердих корисних копалин.