Захисні рукавиці робочі багатофункціональні - Цимбал, Б. М.; Рибка, Є. О.; Шароватова, О. П.; Ткаченко, О. О.; Корнієнко, Д. С.; Медведєв, А. С.; Каптєлов, Д. Є. (ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ "УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ОФІС ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ІННОВАЦІЙ", 2024)
Захисні рукавиці робочі багатофункціональні, кожна з яких містить манжетну резинку, долонну та фалангові частини. Зовнішня долонна частина оснащена тканинною вставкою типу "липучкапетля", містить окремі змінні накладки з магнітною поверхнею, натягнутими резинками, бавовняно-паперовою поверхнею. Тильна поверхня змінних накладок оснащена тканиною типу "липучка-гачок", за допомогою якої змінні накладки почергово, за необхідності, кріплять до тканинної вставки типу "липучка-петля".
Keywords: A41D 19/015; A62B 17/00