Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності : силабус - Мойсеєнко, К. Є. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Зовнішньоекономічна діяльність – специфічна область знань та навичок в сфері організації взаємодії роботи підприємця із іноземними суб’єктами господарювання, державними органами власної та інших країн з питань такої взаємодії.