Робоча програма навчальної дисципліни «Надійність, монтаж та ремонт гірничого обладнанням» - Цимбал, Б. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Надійність, монтаж та ремонт гірничого обладнанням вивчає визначення та головні характеристики і властивості надійності та довговічності машин. Здобуті методичні та теоретичні знання класифікації і показників надійності, якості гірничого обладнання згідно з діючою в галузі технічною документацією, дасть змогу підвищити продуктивність гірничих машин, проводити ефективні заходи до його обслуговування.