Теоретичні основи водневої металургії та напрямки декарбонізації сталеплавильного виробництва : методичні рекомендації до індивідуального завдання 1 - Єфімова, В. Г.; Кухар, В. В.; Малій, Х. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань включають теоретичний матеріал, методики проведення відповідних розрахунків, що сприяє опануванню дисципліни. Рекомендовано для студентів другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю 136 «Металургія».
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; металургія; воднева металургія; декарбонізація; сталеплавильне виробництво