Університетська освіта та профіль фахівця : силабус - (:unkn) unknown (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Цим тренінгом розпочинається освітній процес за всіма бакалаврськими освітніми програмами в Університеті. Він передбачає інтенсивне тижневе знайомство із принципами та інструментами організації освітнього процесу в Університеті, освітніми ресурсами, академічними політиками, тенденціями та вимогами ринку праці, перспективами професійного кар’єрного зростання, правилами оцінювання результатів навчання і побудови рейтингу студентів, механізмами організаційних взаємодій та розв’язання конфліктів діяльності студентського самоврядування.