Сталий розвиток бізнесу (ESG) : силабус - Латишева, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Дисципліна вільного вибору «Сталий розвиток бізнесу (ESG)» присвячена вивченню ключових аспектів екологічних, соціальних та управлінських стратегій (Environmental, Social & Governance - ESG), що стосуються впровадження принципів сталого розвитку, відповідального підприємництва та гнучкого управління в сучасному бізнес-середовище. Актуальність вивчення навчальної дисципліни Сталий розвиток бізнесу (ESG)» здобувачами вищої освіти полягає в тому, що зараз перед підприємствами стають гостро питання раціонального природокористування, більш гнучкого та ефективного управління з врахуванням впливу їхньої діяльності на навколишнє середовище та суспільство в цілому.