Управління попитом та товарними запасами : силабус - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Управління попитом в умовах ринкової економіки є одним з ключових факторів забезпечення ринкового успіху виробничого підприємства на основі вивчення основних внутрішніх і зовнішніх факторів формування попиту; оцінювання параметрів ринку, прогнозування його тенденцій, використання чинників зростання попиту для побудови ефективної системи управління попитом на підприємстві.