Використання інтернет-симуляцій в процесі навчання фізики на прикладі завдань до лабораторних робіт - Кайдан, В. П.; Kaidan, V. P. (ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», 2024)
У статті висвітлено можливості використання комп’ютерних анімаційних симуляцій в процесі викладання фізики в рамках впровадження інформаційнокомунікаційних технологій до навчального процесу, наведено приклади реалізації, визначено перспективні напрямки подальших досліджень.

The article describes the possibilities of using computer animation simulations in the process of teaching physics as a part of the introduction of information and communication technologies into the educational process, providing examples of implementation, and identifying promising areas for further research.
The use of internet simulations in the process of teaching physics on the example of tasks for laboratory activities
Keywords: викладання фізики; лабораторні роботи; інформаційно-комунікаційні технології; інтернет-симуляції; physics teaching; laboratory activities; information and communication technologies; Internet simulations