Технології захисту зрошувальних земель у вододефіцитних районах : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань для студентів спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища усіх форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти - Максимова, Н. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» другого (магістерського) рівня освіти та інших здобувачів вищої освіти, що вивчають «Технології захисту зрошувальних земель у вододефіцитних районах» як освітній компонент вільного вибору.
Keywords: методичні вказівки; методичні пояснення; навколишнє середовище; захист навколишнього середовища