Проектування систем контролю та регулювання : методичні рекомендації до виконання комплексного курсового проєкту для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем - Ісаєв, А. Б.; Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають методичні рекомендації до структури та змісту комплексного курсового проєкту; вимоги до оформлення пояснювальної записки та захисту комплексного курсового проєкту, критерії оцінювання комплексного курсового проєкту, зразок титульної сторінки, завдання, рекомендовані літературні джерела.