Робоча програма навчальної дисципліни «Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування» - Рагуліна, Н. В.; Варех, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Навчальна дисципліна «Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування» розширює кругозір та ерудицію студентів, розвиваючи такі специфічні вміння як навик лінгво культурологічного аналізу тексту, вміння користуватися культурологічними довідниками, словниками, посібниками. Всі ці навички формують у студента вміння працювати самостійно, створюють умови для розвитку потреби у самоосвіті. При цьому розвиваються пізнавальна та комунікативна функції мислення, здібності до таких логічних операцій як аналіз, синтез, співставлення.