Екологічна безпека гірництва : методичні рекомендації до виконання практичних та індивідуальних робіт - Богомаз, О. П. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації містять пояснення щодо виконання практичних і індивідуальних робіт, а також варіанти завдань для кожного здобувача освіти. У документі наведені вимоги до оформлення робіт, приклад титульного аркуша та перелік рекомендованих джерел. Методичні рекомендації призначені для студентів, які опановують навчальну дисципліну «Екологічна безпека гірництва».