Схемотехніка та архітектура комп'ютерів : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Міхєєнко, Д. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять основні теоретичні відомості, приклади, похідні данні для виконання індивідуальних завдань за темою «Вивчення характеристик материнської плати, BIOS та центрального процесора» та «Вивчення характеристик відеокарти» при вивченні студентами дисципліни «Схемотехніка та архітектура комп'ютерів». Матеріал навчального посібника має на меті підвищити якість виконання роботи, ознайомити студентів з основними методами аналізу апаратних компонентів комп’ютера та допомогти в освоєнні сучасних технологій їх діагностики, а також дозволяє їм набути навички у практичному застосуванні отриманих знань. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; схемотехніка; архітектура комп'ютерів