Робоча програма практики з передпроєктних досліджень в управлінні проєктами модернізації металургії за освітньо-науковою програмою підготовки магістрів «Управління модернізацією металургії» - Грибков, Е. П.; Шкрабак, І. В.; Кухар, В. В.; Шаульська, Л. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Метою практичної підготовки є оволодіння здобувачами вищої освіти сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.