Проєктний менеджмент : методичні рекомендації до виконання та оформлення індивідуального завдання здобувачів за освітньо-професійною программою другого (магістерського) рівня «Інноваційна діяльність у матеріалознавстві» спеціальності 132 «Матеріалознавство» - Латишева, О. В.; Чуприна, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають пояснення щодо процедури виконання, оформлення та оцінювання індивідуального завдання, у т.ч. містять вихідні дані, перелік рекомендованої літератури, зразки оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для магістрів спеціальності 132 «Матеріалознавство» другого (магістерського) рівня освіти ОПП «Інноваційна діяльність у матеріалознавстві».
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; матеріалознавство; менеджмент