Робоча програма з дисципліни "Підготовка корисних копалин до збагачення" - Левченко, К. А.; Младецький, І. К. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Важливою частиною курсу є вивчення особливостей процесів грохочення, дроблення та подрібнення корисних копалин з метою формування підходів до зниження енергоємності виробництва та підвищення його ефективності. Передбачено вивчення діючих методик розрахунку схем, устаткування, а також прогнозних методів отримання корисної копалини заданого гранулометричного складу.
Keywords: грохочення; дроблення; подрібнення; корисні копалини; зниження енергоємності виробництва