Креативний менеджмент : силабус - Латишева, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Дисципліна «Креативний менеджмент» є вибірковим компонентом освітніх програм, яке спрямоване на надання здобувачам теоретичних знань в області нестандартних підходів та формування нових ідей для успіху бізнесу, створенні креативного середовища і креативної організації та засад їх управління, а також на розвиток практичних навичок формування творчого мислення, оволодіння інструментарієм творчого підходу до вирішення інноваційних задач сучасного бізнесу, розвитку власної креативності для покращення софт-скилс людини.