Теплові процеси доменного виробництва : силабус - Бойко, М. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Теплові процеси доменного виробництва – курс який дозволить Вам набути практичні навички і професійні компетенції з особливостями теплової роботи доменних печей, розуміти основні фізико-хімічні перетворення, які відбуваються в доменному процесі та впливають на тепловий стан печі, в тому числі розкладання матеріалів, відновні процеси, дисоціація матеріалів, горіння палива, процеси зміни агрегатних станів матеріалів, з урахуванням особливості теплообміну в умовах доменної печі.