Вартісне управління бізнесом: дослідження та практика : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань - Терешко, Ю. В.; Шеховцова, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних вказівках наведено завдання щодо виконання індивідуальнихзавдань з дисципліни «Вартісне управління бізнесом: дослідження та практика»: вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 Менеджмент та 136 Металургія (магістри).