Інноваційні процеси в металургії : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Кухар, В. В.; Малій, Х. В.; Навольнєв, І. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях викладено зміст, структуру та підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Інноваційні процеси в металургії». Розкрито особливості виконання завдань, спрямованих на пошук і опрацювання науково-технічної інформації, а також проведення бенчмаркінгу сучасних металургійних технологій. Наведено вимоги до оформлення звітів, рекомендації щодо використання інформаційних ресурсів, оформлення бібліографічних описів відповідно до ДСТУ 8302:2015, а також підходи до аналізу та інтерпретації отриманих результатів. Окрему увагу приділено формуванню у здобувачів вищої освіти навичок критичного аналізу, систематизації інформації та обґрунтування вибору ефективних технологічних рішень. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти технічних спеціальностей і можуть бути використані під час підготовки бакалаврських кваліфікаційних робіт у галузі металургії.