Автоматизовані системи управління технологічними процесами в гірничо-металургійному виробництві : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Ч. 2 - Сімкін, О. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено тематику лабораторних робіт, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоперевірки тощо.
Keywords: методичні вказівки