Розробка апаратної частини модуля контролю мікроклімату теплиці - Донченко, Є. І.; Масик, В. В.; Разживін, О. В. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Описано процес створення універсального модулю вимірювання температури (повітря та ґрунту), вологості ґрунту та локального освітлення теплиці з метою збільшення врожайності.
Keywords: модуль вимірювання; датчик вологості ґрунту; датчик температури; мікроконтролер