Метрологія та технологічні вимірювання : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Мірошниченко, В. І.; Вовна, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено тематику лабораторних робіт, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоперевірки тощо.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; вимоги оформлення; метрологія; вимірювання