Підвищення результативності персоналу на підставі його розвитку - Смирнова, І. І.; Осадча, В. В.; Smyrnova, I. I.; Osadcha, V. V. (Baltija Publishing, 2023)
Ефективне управління підприємством вимагає не лише впровадження передових технологій та виробничих процесів, але й систематичної роботи над розвитком персоналу. Одним з яскравих прикладів успішної практики є ПАТ «Запоріжсталь» – один із найбільших металургійних комбінатів в Україні та Європі. Це підприємство активно доводить, що інвестування в розвиток персоналу призводить до підвищення його результативності та конкурентоспроможності всього підприємства.
Increasing employees performance through their development