Сучасні переплавні і рафінуючі процеси : силабус - Чупринов, Є. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
В рамках дисципліни розглядаються питання фізико-хімічних процесів очищення металів від домішок, термодинаміка і кінетикою металургійних реакцій, сучасне обладнання, що застосовується у процесах рафінування сталей та сплавів.