Промислове обладнання та його обслуговування : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань модуля «Промислове обладнання прокатного виробництва та його обслуговування» - Кулік, Т. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації містять основні теоретичні відомості з розрахунку та аналізу роботи обладнання прокатного виробництва, алгоритми виконання розрахун ків, приклади їх оформлення, а також критерії оцінювання результатів. Подано мето дичні вказівки щодо проведення індивідуальних розрахункових завдань, опрацювання отриманих даних та їх інженерного аналізу. Матеріал охоплює такі теми, як розрахунок на міцність валків кліті кварто стану листової прокатки та визначення потужності двигуна при правці листа, що дозволяє сформувати у студентів практичні навички виконання інженерних розрахунків, пов’яза них із роботою обладнання прокатного виробництва. Наведені методики сприяють гли бшому розумінню принципів побудови, навантажувальних характеристик та експлуа таційних параметрів елементів прокатних станів, а також розвитку компетентностей, необхідних для подальшого вивчення спеціальних дисциплін і розв’язання професій них інженерних задач. Рекомендовано для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рі вня вищої освіти спеціальності Прикладна механіка.