Робоча програма навчальної дисципліни «Комп'ютеризовані вимірювальні комплекси» - Суботін, О. В.; Бундза, О. З. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Комп'ютеризовані вимірювальні комплекси - дисципліна, яка сприяє формуванню у студентів основних понять про архітектуру, програмне і апаратне забезпечення сучасних вимірювальних комплексів та принципи вимірювань різних величин і параметрів. Також формує вміння аналізувати та обирати технічні та програмні засоби для автоматизації вимірювань.