Програма передатестаційної практики здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем для студентів спеціальності 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка - Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І.; Сімкін, О. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Програма передатестаційної практики призначена для студентів, що здобувають освіту на другому (магістерському) рівні освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки, список використаних джерел.
Keywords: практика; щоденник практики; оформлення звіту